خبرها

شرکت دانش‌بنیان «آی‌قصه» جشنواره «ایران ۱۵۰۰» را برگزار می‌کند

آی قصه: شرکت دانش‌بنیان «آی‌قصه» با همکاری سازمان فناوری اطلاعات جشنواره «ایران ۱۵۰۰» را برگزار می‌کند. شرکت دنیای کودکان «آی‌قصه» در سه سال فعالیت خود در زمینه ادبیات کودک و قصه‌گویی فعالیت‌های فرهنگی و هنری گوناگونی انجام داده است.

به گزارش آی‌قصه؛ شرکت دانش‌بنیان «آی‌قصه» از سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرد. تیم آی‌قصه از روز آغاز به کار خود تا امروز، ۵۰۰ قصه تولید کرده است و اکنون اپلیکیشن آی‌قصه بیش از ۵۰ هزار بار نصب شده است. آی‌قصه با همکاری ۵۰ نویسنده، قصه‌گو و تصویرساز موفق شده است روزانه قصه‌های جدیدی را در مجموعه‌های مختلف تولید و منتشر کند.

آی‌قصه با مشاوره از افراد متخصص در حوزه کودک و همچنین به‌کارگیری افراد خبره در این حوزه، تلاش می‌کند تا قصه‌هایی سالم برای بچه‌های فارسی‌زبان سراسر دنیا تولید کند. چهره‌های نام‌آشنای حوزه کودک و نوجوان با آی‌قصه همکاری دارند و همچنین نویسندگانی چون پوریا عالمی، اسماعیل باستانی و الکا هدایت و بسیاری از نویسندگان دیگر در اپلیکیشن آی قصه فعالیت دارند.

فعالیت‌های آی‌قصه فقط بر قصه‌‌‌های صوتی متمرکز نیست این تیم ۶ عنوان کتاب قصه و محصولی با عنوان «دفتر خلاقیت» تولید کرده است. دفتر خلاقیت محصولی است که با استفاده از تمرین‌های نوشتن، نقاشی و کاردستی به کودکان کمک می‌کند جهان را از زوایای متفاوتی مشاهده کنند.

«آی قصه» به‌جز مخاطبانی که در کشورهای فارسی‌زبان این اپلیکیشن و محتوای آن را دنبال می‌کنند، مخاطبانی از سایر کشورها نیز همراه قصه‌های فارسی این تیم هستند. آی‌قصه دسامبر ۲۰۲۰ موفق شد مقام دوم دورهمی سالانه دانشگاه استنفورد را به دست آورد. هم‌چنین در دومین جشنواره ملی شخصیت‌پردازی رویازی، آی‌قصه موفق شد مقام دوم را کسب کند.

استارت‌آپ «آی‌قصه» اواخر بهمن‌ماه با بررسی‌های «کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا» موفق شد به شرکت دانش‌بنیان تبدیل شود.

این تیم همچنین در سیزدهمین جشنواره وب و موبایل ایران در حوزه خانواده و کودک از نگاه داوران و از نگاهی مردمی به عنوان بهترین سایت و اپلکیشن برگزیده شد.

حالا آی‌قصه با همکاری سازمان فناوری اطلاعات جشنواره «ایران ۱۵۰۰» را برگزار می‌کند. این جشنواره مختص کودک و خانواده است و از اول اسفندماه ۹۹ آغاز شده و تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ ادامه دارد. متقاضیان می‌توانند ایده‌ها و تصورات خود از ایران در سال ۱۵۰۰را به سایت ir1500.ir ارسال کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا